Integritetspolicy

Cleopatra of Sweden, med organisationsnummer 940329-9028, är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter. För oss på Cleopatra of Sweden är det alltid viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Vårt mål är att vara så tydliga som möjligt och hålla din personuppgifter skyddadeI denna policy vill vi informera dig om hur dina personuppgifter behandlas när du handlar hos oss, när du besöker oss online, när du får nyhetsbrev, SMS-utskick, postala utskick, information eller annan marknadsföring från oss. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina personuppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. 

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på Sajten genom cookies. De personuppgifter som Cleopatra of Sweden behandlar är ditt personnummer, namn, kön, e-postadress, köp-, betal- och orderhistorik, betal- och kreditkortsnummer, leveransadress, IP-adress och telefonnummer.

Sammanfattningsvis behandlar vi dina personuppgifter för att:

  • administrera ditt köp när du handlar hos oss;
  • skicka marknadsföring till dig via e-post, SMS och post och följa gällande lagar och regler;
  • erbjuda funktionalitet på hemsidan så att den är så användarvänlig som möjligt. 

Hur skyddar vi dina personuppgifter? 

Vi tar alla möjliga åtgärder för att skydda dina personuppgifter, detta berör både den digitala och den fysiska miljön där de kan komma att förvaras. Hemsidan och informationen är skyddat med Cloudflare Security som motsvarar hög standard inom industrin. Du som kund behöver kontrollera att Cloudflare  inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren. 

Om du har några frågor angående behandlingen av dina personuppgifter eller om du vill vända dig till oss för att utöva dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

0

 .