Leverans

Varor skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar och bör vara hos dig inom 2-5 arbetsdagar från det att beställningen har gjorts. Beställningar som läggs under helgdagar levereras normalt nästföljande vardag. Vi skickar våra varor med varubrev eller paket. Beställningar som skickas till ett utlämningsställe måste hämtas inom 2 veckor. 

Vi levererar för närvarande endast inom EU.

Ditt fraktpris är för närvarande 53 kronor för varje försändelse. Fri frakt vid köp över 999 kr. 

Om din försändelse inte har kommit till dig 7 arbetsdagar efter att du har fått leveransbekräftelsen så är det viktigt att du tar kontakt med oss.

Returer

Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att orderbekräftelse och varor mottagits. Det gör du genom att inom ångerfristen (14 dagar) lämna eller sända oss ett meddelande om att du önskar utnyttja ångerrätten och sända tillbaka varan. Sänd tillbaka varan i oförändrat skick, gärna i originalförpackningen. Du har rätt att öppna förpackningen och prova på varan förutsatt att varans art förutsätter detta. Vi byter inte produkter inom hudvård, örhängen, makeup, hårvård och parfym-set innehållandes hudvårdsprodukter p.g.a hygieniska skäl om dessa returneras i bruten förpackning. Du som sändare är ansvarig för att försändelsen kommer fram till Cleopatra of Sweden. Spara alltid garanti/följesedeln tills returen är avklarad, där står ditt returkollinummer, som skall användas vid eventuell reklamation. För returer får du som kund själv stå för eventuella returkostnader.

När vi har mottagit din retur så kommer vi att genomföra återbetalningen inom 14 arbetsdagar. Du kommer att bli meddelad via mail när din återbetalning är genomförd. Du kommer att erhålla motsvarande belopp för returnerade varor insatt på kontot, inom 3-5 bankdagar från återbetalningstillfället.
0

 .