Betalsätt

Du kan betala med VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER eller PayPal. Alla transaktioner skickas krypterat via Cloudflare Security och är helt säkra. Vid val av betalsätt PayPal i kassan, sker betalningen via PayPal direkt. När den inkommande betalningen har bokförts hos Cleopatra of Sweden, skickas leveransen till dig. 

Alla priser visas i Svenska Kronor (SEK) och inkluderar lagstadgad svensk moms på 25%.

Vid kortbetalning reserveras pengarna på ditt kort, detta innebär att pengarna inte finns tillgängliga för dig att handla för men vi har ännu inte dragit beloppet. Pengarna drar vi i samband med att vi skickar din order. I de fall där vi släpper en reservation kan det ta ytterligare mellan fem till sju dagar innan beloppet finns tillgängligt för dig att handla för och detta beror på att banken ofta håller beloppet några dagar från det att vi släppt reservationen. 

När du har slutfört din beställning kommer du får en bekräftelse via mail. Bekräftelsen är inte ett köpekontakt utan en överblick över din beställning. Köpekontraktet är giltligt när vi har fått betallningen för varorna. Det är kundens ansvar att adressen i beställningen stämmer.


0

 .